Spletna trgovina

aServis
čistilni servis

Opravljamo storitve čiščenja poslovnih prostorov, generalna čiščenja, čiščenja stekel, čiščenja preprog in tapisonov.

031 652 780

Več kot 30 let na trgu

Naša ponudba zajema obsežne čistilne storitve, ki izžarevajo našo dolgoletno prisotnost v panogi ter zanesljivost, ki jo dosežemo skozi vsako opravljeno nalogo. Z bogatimi izkušnjami, ki so jih potrdili številni zvesti partnerji, s katerimi vzdržujemo uspešno sodelovanje že vrsto let, gradimo trdne temelje za kakovostno storitev.

Ves čas pa pozdravljamo tudi nove poslovne partnerje, ki se pridružujejo našemu omrežju. Rastemo skupaj z razširjanjem naših vrst strokovnosti in pridobivamo zaupanje novih strank, ki se odločajo za sodelovanje z nami. Naša pogodbena ponudba vključuje celovito redno čiščenje in vzdrževanje poslovnih prostorov, kar zagotavlja higienično okolje za nemoteno poslovanje.

Naša angažiranost pa ne pozna meja. Smo tukaj, da priskočimo na pomoč našim strankam v primerih specialnih ali generalnih čiščenj. To vključuje raznolike storitve, kot so čiščenje oken, temeljita ekstrakcija pisarniških stolov, nanos zaščitnih premazov, skrbno čiščenje po adaptacijah ter osveževalna obnovitvena čiščenja tal. Naši izkušeni čistilci se posvetijo tudi odstranjevanju starih premazov in strokovnemu nanašanju novih, kar pripomore k ohranitvi in obnovi estetike vaših prostorov.

Z našimi storitvami vam vračamo sijaj in svežino, ki jo vaši poslovni prostori zaslužijo. Vaše zadovoljstvo je naša najvišja prioriteta, zato se trudimo preseči pričakovanja in ustvariti okolje, v katerem se vaše podjetje lahko uspešno razvija.

Nazaj