Spletna trgovina

aServis
čistilni servis

Opravljamo storitve čiščenja poslovnih prostorov, generalna čiščenja, čiščenja stekel, čiščenja preprog in tapisonov.

031 652 780

Več o naši ponudbi

Ponujamo raznoliko paleto čistilnih storitev, prilagojenih vašim specifičnim potrebam. Naša redna čiščenja so izvedena natančno in dosledno, zagotavljajoč vam čist in urejen prostor, ki odraža vašo profesionalnost. Dnevna čiščenja se izvajajo od ponedeljka do petka, in po vaši želji tudi med vikendom, saj se zavedamo, da se potrebe po čiščenju ne ustavijo ob delovnikih. Naši izkušeni čistilci poskrbijo za temeljito čiščenje, ki ohranja vaše prostore v optimalnem stanju.

Periodična čiščenja so prilagodljiva glede na vaše zahteve. Izvajamo jih 2 do 3-krat tedensko, in urnik dela popolnoma prilagodimo vašim potrebam. Razumemo, da se vaše potrebe lahko spreminjajo, zato smo tu, da zagotovimo, da so vaši prostori vedno v najboljšem stanju.

Za tiste posebne priložnosti in potrebe pa ponujamo tudi generalna čiščenja. Ta storitev je na voljo na vašo željo, ko želite temeljito osvežiti in očistiti svoje poslovne, trgovske, industrijske, šolske, športne ali druge prostore. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bodo prostori povrnjeni v brezhibno stanje, ki bo navdušilo tako vas kot tudi vaše stranke in obiskovalce.

Poleg tega pa smo tu tudi za vaše posebne potrebe. Če ste pred kratkim zaključili gradbena dela, vam ponujamo čiščenje po končanih gradbenih delih. To storitev izvajamo po predhodnem naročilu stranke, da zagotovimo, da bo vaš prostor pripravljen za naslednjo fazo. Naši strokovnjaki se bodo lotili vsakega kotička, odstranili gradbene ostanke in pustili prostor popolnoma pripravljen za uporabo.

Naš cilj je vaše popolno zadovoljstvo, zato se zavzemamo za najvišjo kakovost storitev in prilagodljivost glede na vaše potrebe.

Nazaj